Tjänster

Vi löser det mesta inom tryck – välkommen!

Välkommen förbi och titta på vårt utbud av profilplagg, klubboveraller och give-aways.

Klubbservice

Klubbservice

Vi har bra utrustning och priser för tryckning, namnsättning, initialer och numrering av idrottsplagg. Vi lagerför siffror i 5 olika storlekar. Dessutom kan vi skära fram siffror, initialer och namn i önskade storlekar, i thermoflex (vulk), nylongrip, fluorescerande, reflex och i flockmaterial.

Vi trycker dessutom egna transfer – bra att trycka upp i större poster för att senare kunna värma på i olika omgångar. Vi hjälper även till om ni önskar flocktransfer i flera färger, vävda och broderade märken och etiketter, tryckta tygetiketter med limbaksida för påvärmning.

Vi saluför matchtröjor/byxor för de flesta bollsporter, dessutom friidrottskläder, hockeytröjor, basketkläder, MC-tröjor samt cykeltröjor.

Uppvärmnings- och vanliga overaller går att hitta på våra leverantörers webbplatser. t.ex. Grizzly och Sandryds.

Om egen design önskas på overaller tar det ca 6-12 veckor att få dessa levererade.

Transfertryck

Transfertryck

Digitala färgtryck på ljusa plagg, thermotransfer, enfärg eller flerfärg med vit backning för mörka plagg, kepsar och väskor.


Screentryck

Screentryck

Tryckning textil för hand och i automat med mellantorkar, upp till fem färger. Tranfers och siffror, med eller utan påvärmning. Dekaler tryckta med UV-färg.


Övrig märkning

Vavda och broderade märken

Vävda och broderade märken och etiketter, gummimärken, läder och konstlädermärken, metallmärken, logoband och tryckta tygetiketter, med eller utan limbaksida.


Utskärning

Giveaways

Utskärning av siffror, initialer och texter för textil i thermoflex, reflex, nylogrip, fluoroscerande och flockmaterial. Lämpligast för små återkommande upplagor.


Övrig utskärning

Skyltar_dekaler_

Utskärning av texter och logos i vinylfolie för montering på plast / aluminiumskyltar samt bil och fönsterdekor.


Top